Tevfik İleri Ortaokulu

Belgegeçer : 0312 4352827
WEB https://tevfikileriortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Öncebeci mah. Boncuk Sokak No1 Kurtuluş Çankaya/ANKARA
VİZYON : Öğrencilerimizi ; gelecekte, bireysel ve toplumsal tüm sorunların çözümlerini oluşturmaları için, onları; yetkin, pratik, akılcı, duyarlı, bilimsel ve adil düşünen yurttaşlar olarak yetiştirmek
MİSYON : Öğrenim çağındaki her öğrencimize Türk millî eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda temel eğitimi sunmak, nitelikli ve çağdaş eğitim ışığında her bir öğrencimizin kendine güvenen, üstün nitelikli ve yüksek karakterli bireyler olarak yetişmesini sağlamak.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :TEKLİ EĞİTİM
Saatler : 09:15/15:50
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : Ankaray ve Metro bağlantılı Ankaray ulaşımı bulunmakta, ayrıca Belediye otobüsleri, halk otobüsleri ve dolmuşlarla ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Ziya Gökalp caddesi ile Kıbrıs caddesinin kesiştiği köşede yer almaktadır. Ziya Gökalp caddesi tarafından karşısında Kurtuluş parkı ve Kurtuluş İtfaiyesi, Kıbrıs caddesi tarafından karşısında ise Kurtuluş İlkokulu ve Kurtuluş Lisesi bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz yaklaşık olarak Kızılay´ a 1000 metre, Ulus´ a 1500 metre mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :